Investeren - Hof ter Landa

Investeren op de beste plek in Kruishoutem

Bereken uw rendement

Investeren in vastgoed is een bewezen formule om uw kapitaal te laten renderen.
Bezorg ons uw gegevens en wij berekenen voor u hoeveel een investering in het Hof ter Landa project kan opbrengen.

Investeringsvastgoed
op de beste plek in Kruishoutem

hofterlanda_header_mobile_sfw

Bereken uw rendement

Investeren in vastgoed is een bewezen formule om uw kapitaal te laten renderen.
Bezorg ons uw gegevens en wij berekenen voor u hoeveel een investering in het Hof ter Landa project kan opbrengen.

Investeren in vastgoed

Huuropbrengst

Wanneer u investeert in nieuwbouwappartementen, spreken we van een passieve vorm van investeren en bijgevolg een passief inkomen. Nieuwbouwappartementen zijn bijzonder interessant, ze vragen namelijk veruit minder aandacht dan oudere appartementen.

Gerealiseerde meerwaarde

De waarde van vastgoed gaat op lange termijn in stijgende lijn. U kunt een mooie meerwaarde boeken op uw eigen huis of appartement.

Bewezen formule

Succesvol investeren is een combinatie van twee fundamentele principes. Enerzijds uw geld niet verliezen. Anderzijds uw geld laten renderen. Bij een vastgoedinvestering zit uw geld in een tastbaar goed en dat rendeerde de voorbije 15 jaar gemiddeld 8,8%.

Hof ter Landa als populaire vastgoedinvestering

Status Verkoop

Fase 1 – Laatste appartement beschikbaar!
Fase 2 – Laatste appartement beschikbaar!
Fase 3 – Nog 14 appartementen beschikbaar.

  • Uitmuntende locatie voor uw huurders

Uw vastgoed moet niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst aantrekkelijk blijven. Daarom selecteren wij enkel locaties die gunstig evolueren op het vlak van bereikbaarheid, werkgelegenheid, herontwikkeling en overheidsinvesteringen.

Wat heeft de locatie van Hof ter Landa te bieden?

Hof ter Landa staat in directe verbinding met de E17 Gent – Kortrijk (slechts 2 min.), belangrijke invalswegen van Oudenaarde, Deinze en Waregem en ligt pal in het centrum van Kruishoutem.

  • Optimale prijsklasse

Een opbrengsteigendom in Hof ter Landa is gericht op hoog rendement. Een appartement met hoge afwerkingsgraad stelt u in staat een degelijke huurprijs te vragen. Bovendien spreek u met dergelijke huurprijs een huurdersprofiel aan met een constant inkomen, wat u veel zorgen bespaart.

Wat is de prijsklasse?

2 slaapkamerappartementen zijn beschikbaar vanaf €227.500.
3 slaapkamerappartementen zijn beschikbaar vanaf €244.500

  • Ruime doelgroep

De grootte van de doelgroep is één van de meest doorslaggevende factoren van een succesvolle vastgoedinvestering. Als investeerder wilt u een overvloed aan potentiële huurders. Investeerders in Hof ter Landa die u voorgingen genieten 0% leegstand en ogenblikkelijke verhuring.

Wat is de doelgroep van Hof ter Landa?

De unieke mix van woontypes staat voor intergenerationeel samenleven: jong en oud, kroostrijke gezinnen of alleenstaande starters. Dit brengt een groot aantal potentiële huurders met zich mee.

Investeren met betrouwbare partners

Alheembouw

'Alheembouw ontplooit zich in de private, industriële en publieke sector als duurzame bouwpartner en projectontwikkelaar. Onze activiteiten zijn verdeeld in vier sectoren: Publiek-Private Samenwerking, Industriebouw, Retail en DBFM-projecten. Bij elk project demonstreren wij als bouwbedrijf onze meerwaarde. We hechten daarbij groot belang aan een open en toekomstgerichte bedrijfsvoering gesteund op kwaliteit, veiligheid en met de focus op een dynamisch en motiverend personeelsbeleid.'

Steenoven

'Al meer dan 25 jaar ontplooit Steenoven zich als gedreven projectontwikkelaar en – coördinator. Onze bouwprojecten worden steeds ontworpen met de grootste zorg voor mens én milieu. Daarom kiezen we steevast voor toekomstgerichte woon- en werkoplossingen, vooruitstrevende en kwalitatieve architectuur en goed gelegen locaties. Onze financiële, juridische en technische experts genieten al jaren het volste vertrouwen van de vele partners met wie we samenwerken. Dat sterkt ons in ons opzet en scherpt ons aan om blijvend deze ingeslagen weg te volgen.'

Danilith

'Bouwonderneming Danilith bouwt al meer dan 95 jaar huizen en appartementen. We doen dit volgens een volstrekt eigen recept: een bouwsysteem met traditionele materialen, geoptimaliseerd in een geautomatiseerd proces. Deze bouwmethode is uniek. Ze levert op korte tijd en binnen het budget de perfecte Home made Home op: een afwerkingsklare of sleutel op de deur woning.'

Aanbod

Status Werken

Fase 1 – Opgeleverd.
Fase 2 – Opgeleverd.
Fase 3 – Werken gestart in maart 2019.

Investeer in een stabiel vastgoedproject op een toplocatie in Oost-Vlaanderen en kies voor een opbrengsteigendom in Hof ter Landa. Dat betekent een verhuurklaar appartement, volledig afgewerkt en instapklaar voor uw huurder.

2 slaapkamerappartementen beschikbaar vanaf €227.500
3 slaapkamerappartementen beschikbaar vanaf €244.500

Bezoek vanaf nu het nieuwe modelappartement

We nemen je graag mee voor een rondleiding op het project of een bezoek aan het nieuwe modelappartement. Een bezoek is mogelijk 7 op 7, mits afspraak.

Kom gerust langs op de site en zie fase 1 en 2 voor jezelf.

Ligging

Hier investeer je in een duurzaam woonproject waarbij huurders in een rustige, groene omgeving wonen, en toch kunnen genieten van alle faciliteiten zoals winkels, scholen, openbare centra en het openbaar vervoer.

Bereken uw rendement

Zo houden we voor de berekening van uw investering rekening met alle kosten en geven we een realistisch beeld van uw toekomstige huuropbrengsten, gebaseerd op reële huurwaarden die gestaafd worden met concrete cijfers.
Bezorg ons uw gegevens en wij berekenen voor u hoeveel een investering in het Hof ter Landa project kan opbrengen.

Infopakket

Wenst u enkele voorbeeldplannen te raadplegen of bent u benieuwd naar het lastenboek van onze woningen en/of appartementen? Vul het formulier hieronder in en u ontvangt het infopakket van uw keuze meteen in uw mailbox.

Contact

Bent u geïnteresseerd om van Hof ter Landa uw opbrengsteigendom te maken of wenst u meer informatie?
Contacteer ons of breng een vrijblijvend bezoek aan ons infopunt op de site, elke eerste zaterdag van de maand tussen 10u en 12u.

Ik wens op de hoogte gehouden te worden van dit project.